Nieuwe Single ‘Wat Is Liefde’ 1 februari online!

‘Wat Is Liefde’ eerste single van Cissy Joan uit theatersolo ‘Level Up’ 
Eerlijke, speelse Nederlandstalige teksten, haar vertrouwde flow en soulvolle manier van zingen. Cissy Joan komt met langverwachte nieuwe muziek waarin ze haar skills als spoken word artiest en zangeres combineert. De single ‘Wat Is Liefde’ is geproduceerd door Drico, onderdeel en eerste release uit de theatersolo ‘Level Up’. ‘Wat Is Liefde’ is vanaf vrijdag 1 februari te beluisteren op je favoriete streamingdienst.

Level Up
‘Terug- en vooruitblik van een ambitieuze jonge vrouw. Ze struikelde over beren op de weg, maakte er teddyberen van, knuffelde ze en zette door. ‘

‘Level Up’ is de eerste theatershow van Cissy Joan gemaakt onder begeleiding van productiehuis Urban House Groningen en gemaakt ter gelegenheid van het Urban Sources festival dat in december 2018 plaats vond in het Grand Theatre in Groningen. De solo is ontvangen als een open, kwetsbaar doch krachtige performance en bevat spoken word, storytelling en zang. Na een succesvolle eerste voorstelling zal de solo te boeken zijn voor theaters en festivals. 


Meer info of boeken? neem contact op